Tarieven
Tarieven
 • CMC
  Saal van Zwanenbergweg 11
  5026 RM Tilburg
  Telefoon 0651255230

  KVK nummer: 18086115
  BTW NR: 8175.04.722.B.01
  AGB code therapeut 90117431
  © cmc-consult.nl

  Email 0

Tarieven

Tarieven

Haptotherapie, consult 60 minuten €95,-
​Loopbaan coaching, sessie 60 minuten €125,- *
Burn-out begeleiding, sessie 60 minuten €125,- *

Leiderschap coaching en ontwikkel assessment: op aanvraag
* prijzen exclusief btw

Voor zowel de haptotherapie als de overige trajecten geldt, dat een eerste kennismakingsgesprek kosteloos en vrijblijvend is.

De kosten voor een haptonomisch consult dienen per sessie te worden betaald. Op basis van mijn registratie bij de NFG  worden de kosten, afhankelijk van het consult, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een doorverwijzing vanuit de huisarts is hiervoor niet noodzakelijk. Om misverstanden te voorkomen raad ik je aan je polis te controleren voordat je een afspraak maakt. Een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoeding vind je
hier.

Op de tarieven en betalingen voor haptotherapie zijn
deze betalingsvoorwaarden van toepassing. CMC komt tegemoet aan de privacy wetgeving AVG, voor haptotherapie geldt deze privacy policy.

De kosten voor loopbaan- en leiderschapscoaching, burn-out begeleiding en ontwikkel assessments worden vooraf op trajectbasis voldaan. Hiervoor gelden deze algemene leveringsvoorwaarden. Voor het omgaan met en verwerken van gegevens binnen deze trajecten geldt de volgende privacy policy.


Klachten procedure
Ik zal er alles aan doen om ons traject zorgvuldig te laten verlopen. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat graag van je en hoop ik dat we hier samen uitkomen.
Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je voor de haptonomische begeleiding contact opnemen met de 
NFG.  
Voor coaching, burn-out begeleiding en ontwikkel assessments kun je je wenden tot het
NIP.