Bepaal zelf de koers in je loopbaan
Bepaal zelf de koers in je loopbaan
 • CMC
  Saal van Zwanenbergweg 11
  5026 RM Tilburg
  Telefoon 0651255230

  KVK nummer: 18086115
  BTW NR: 8175.04.722.B.01
  AGB code therapeut 90117431
  © cmc-consult.nl

  Email 0

Bepaal zelf de koers in je loopbaan

Loopbaanbegeleiding


Bepaal zelf de koers in je loopbaan
Merk je dat je talenten en kwaliteiten niet voldoende tot hun recht komen? Dat je in je huidige functie wilt groeien maar dat er ‘iets’ in de weg staat? Of merk je dat je minder energie krijgt van het werk dat je doet? Twijfel je er aan of je nog op de juiste plek zit? Heb je het gevoel dat het tijd is voor een wending in je loopbaan maar je weet niet wat? Het is tijd om in actie te komen maar je weet niet waar je moet beginnen. Loopbaanbegeleiding biedt uitkomst.

Het beste uit jezelf halen
Op zich zit je wat je werk betreft op de juiste plek. Je hebt het naar zin en je bent er naar je gevoel nog niet klaar. Toch loopt het niet helemaal zoals je wenst. Je loopt tegen dingen aan die je wat minder liggen. Je hebt moeite om het beste uit jezelf te halen. We gaan je helpen om vanuit je eigen kracht je prestaties te verbeteren. Tevredenheid over je eigen kunnen zorgt ervoor dat ook je werkplezier toeneemt.

Mogelijke aandachtspunten voor loopbaanbegeleiding:
• Time management
• Communicatie en samenwerking
• Omgaan met werkdruk, grenzen aangeven
• Project management

Het traject om het beste uit jezelf te halen
In een startgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we je persoonlijke kwaliteiten, je drijfveren en je ontwikkelpunten. Met behulp van tests brengen we je ontwikkelpunten verder in kaart. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk actieplan op, waarin staat wat je wilt bereiken en hoe we dat gaan realiseren. CMC begeleidt je vervolgens op je ontwikkelpunten. We stemmen samen zorgvuldig af met je werkgever, zodat je je ervaringen kunt delen en je vorderingen zichtbaar worden.

Een nieuwe wending in je loopbaan
Misschien ligt je toekomst in je huidige werk en zijn een paar ‘aanpassingen’ nodig om je werkgeluk terug te vinden. Het kan ook zijn dat een andere functie of een ander vak voor jou de beste uitkomst is. CMC helpt je om regie te krijgen over je loopbaan.

Het traject
We kijken samen wat je belangrijk vindt in je werk, waar je enthousiast van wordt en waar je voldoening uit haalt. We gaan op zoek naar wat je drijft en waar je talenten en krachten liggen. Samen gaan we dan op zoek naar werkzaamheden en banen die jou het best passen. Als we dat helder hebben dan maken we een stappenplan om je ‘droombaan’ ook echt te vinden.
Tijdens dit traject maken we gebruik van tests die duidelijk maken door welke waarden je gedreven wordt en wat je motivaties zijn. Maar je moet ook zelf aan de slag. Bijvoorbeeld voor het ophalen van feedback bij mensen uit je omgeving. Of het zoeken naar vacatures. Het traject dat we volgen wordt samen bepaald in het startgesprek. Ook hier zorgen we voor een goede afstemming met en terugkoppeling aan je werkgever.
Voor meer informatie over burn-out begeleiding kun je contact opnemen of bel naar 0651255230.