Weer goed in je vel
Weer goed in je vel
 • CMC
  Saal van Zwanenbergweg 11
  5026 RM Tilburg
  Telefoon 0651255230

  KVK nummer: 18086115
  BTW NR: 8175.04.722.B.01
  AGB code therapeut 90117431
  © cmc-consult.nl

  Email 0

Weer goed in je vel

Burn-out begeleiding

Je weet het zelf eigenlijk ook wel. Je bent over je grenzen heen gegaan. Je hoofd zit vol en je ziet het niet meer zitten. Je bent uit balans. Alle borden vallen uit je handen en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Het gaat maar door en er is voor jouw gevoel geen tijd voor rust en ontspanning. Je wijt het vooral aan je werk maar ook privé loopt het niet op rolletjes. Je slaapt slecht, je bent oververmoeid en je hebt concentratieproblemen. Als gevolg van mentale en spanningsklachten ben je niet meer in staat om je werk goed uit te voeren.

Het traject
Bij burn-out begeleiding staat het hervinden van jezelf, je werk- en levensgeluk centraal. Eerst gaan we aan de slag om je energieniveau weer te laten stijgen. Daarna kunnen we aan de mentale en spanningsklachten gaan werken. We onderzoeken waar deze vandaan komen en wat je belemmert. Je leert hoe je beter kunt omgaan met werkdruk of eisen van je omgeving. We zorgen ervoor dat je je werk en leven weer met plezier en energie kunt oppakken.
Burn-out begeleiding is maatwerk. Bij het startgesprek maken we daarom een persoonlijk behandelplan. Als het bij jouw situatie past is het mogelijk om binnen jouw begeleiding voor haptonomische werkvormen of een volledig
haptonomisch traject te kiezen.
Voor meer informatie over burn-out begeleiding kun je contact opnemen of bel naar 0651255230.