Corpus Mind<br> Coach
Corpus Mind<br> Coach
 • CMC
  Saal van Zwanenbergweg 11
  5026 RM Tilburg
  Telefoon 0651255230

  KVK nummer: 18086115
  BTW NR: 8175.04.722.B.01
  AGB code therapeut 90117431
  © cmc-consult.nl

  Email 0

Corpus Mind
Coach

OVER ELRIA CORDEWENER EN CMCMens in werk
Na mijn opleiding tot Arbeids- en Organisatiepsycholoog heb ik me in mijn eigen loopbaan vooral bezig gehouden met de combinatie van mens en werk. Mensen helpen om hun drijfveren en talenten te ontdekken en zo het enthousiasme voor hun werk (terug) te vinden. Of om een switch te maken in hun loopbaan. Ik help mensen graag om het beste uit zichzelf te halen, regie over hun leven te nemen en hun talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten.
Vaak kom ik mensen tegen die, om wat voor reden ook, tijdelijk minder goed in hun vel zitten. Als het in je werk niet lekker loopt, heeft dit vaak invloed op je persoonlijke leven. En andersom geldt precies hetzelfde. Ik leef er voor hen weer in beweging te brengen en op de weg omhoog te krijgen. Bijvoorbeeld door iemand met spanningsklachten of een burn-out weer rust te laten vinden. Energie op te laten bouwen en vervolgens te laten groeien in zelfvertrouwen. Daarom heb ik diverse nascholingen op het vlak van vitaliteit en burn-out begeleiding doorlopen.
Ik heb in mijn werk veel profijt van mijn psychologische achtergrond. Luisteren, het doordringen tot het onbewuste en het analyseren van gedrag. Als psycholoog ben je grotendeels afhankelijk van de woorden die je client met je deelt. Uit ervaring weet ik dat het niet voor iedereen even makkelijk is om je gevoel in woorden uit te drukken.
Het lichaam spreekt ook en geeft signalen. In mijn praktijk heb ik ondervonden hoe ontzettend belangrijk het is om deze signalen te (h)erkennen en hierop in te spelen. Dat brengt balans.

Corpus Mind Coaching (CMC)
In 2023 heb ik bij het ITH de opleiding tot haptotherapeut afgerond. Als haptotherapeut heb ik het lichaam leren kennen als drager van gevoelens. Ik word er enthousiast van om lichaam en brein, Corpus en Mind, te laten samenwerken. Het lichaam en brein in optimale samenwerking om mensen te laten groeien en zich te ontwikkelen. Ik geloof oprecht dat elk mens zijn eigen, unieke kracht heeft. Als je deze kracht samen weet te vinden en aan te boren, ontstaat er levenslust en plezier op alle vlakken.

“Samen aan de slag om werkgeluk te ervaren. Daar word ik enthousiast van”