Impact hebben en het verschil maken
Impact hebben en het verschil maken
 • CMC
  Saal van Zwanenbergweg 11
  5026 RM Tilburg
  Telefoon 0651255230

  KVK nummer: 18086115
  BTW NR: 8175.04.722.B.01
  AGB code therapeut 90117431
  © cmc-consult.nl

  Email 0

Impact hebben en het verschil maken

Leiderschap coaching

Er wordt in de huidige wereld veel van leiders gevraagd. Er zijn veel ontwikkelingen gaande waar je op moet anticiperen en die aanpassingsvermogen vragen. Daarnaast is er een omslag gaande naar een andere leiderschapsstijl. Van pragmatisch, zakelijk en prestatiegericht leiding geven naar op waarden gedreven en mensgericht authentiek leiderschap. Leiderschap coaching biedt ruimte voor reflectie en sparring maar ook voor het versterken van je leiderschapskwaliteiten.

Het traject
Als je met CMC aan de slag gaat dan kijken we eerst wie jij bent. We maken een tocht naar binnen: wat drijft je, wat zijn je persoonlijke waarden en overtuigingen, hoe werkt je innerlijke kompas? We bekijken wat dat betekent voor jouw manier van leiding geven en waar je coaching kunt gebruiken. Als we dat in kaart hebben gebracht maken we een beweging naar buiten. Hoe zorg je voor impact in de buitenwereld, bijvoorbeeld de Raad van Toezicht en op medewerkers? Hoe stuur je op toegevoegde waarde en organisatiecultuur? Hoe zorg je voor teamvorming?

De volgende onderwerpen kunnen onderdeel zijn van een leiderschap coaching:
• Politieke sensitiviteit
• Druk van buitenaf
• Omgaan met grensoverschrijdend gedrag
• Impact hebben binnen de organisatie
• Sturen op waarden

Individuele leiderschap coaching is vanzelfsprekend op maat. In een kennismakingsgesprek stellen we samen een plan op. Op verzoek worden leiderschapstrajecten ook op groepsniveau ontwikkeld en verzorgd.
Voor meer informatie over burn-out begeleiding kun je contact opnemen of bel naar 0651255230.